Akıllara durgunluk veren hırsızlık! Tuvaletin duvarını delip yüzlerce iPhone çaldılar: 500 bin dolarlık kayıp var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akıllara durgunluk veren hırsızlık! Tuvaletin duvarını delip yüzlerce iPhone çaldılar: 500 bin dolarlık kayıp var

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Washington eyaletine bağlı bir şehirdeki alışveriş merkezinde Apple Store'da yaşanan hırsızlık olayı duyan gören herkesi şoke etti. Apple Store ile bitişik kahvecinin tuvaletini delen hırsızlar mağazaya girerek 400'den fazla iPhone çaldı. Konuyla ilgili konuşan polis iPhone'larda dahil olmak üzere toplamda 500 bin dolar değerinde mal çalındığını söyledi.

ABD'nin Washington eyaletinde yaşanan hırsızlık duyanları şaşkınlığa uğrattı çünkü hırsızların Apple mağazına girmek için başvurdukları yöntem oldukça farklıydı. Lynnwood Polis Departmanına göre hırsızlık akşam 7.00 ile 8.00 sularında yaşandı. Apple mağazası çalışanları, ertesi sabah işe geldiklerinde,  iPhone'lardan oluşan bir duvarın tamamının gitmiş olduğunu fark etti.

MAĞAZAYA ERİŞMEK İÇİN DUVAREDA DELİK AÇTILAR

Yahoo News'te yer alan habere göre Seattle Coffee Gear CEO'su Mike Atkinson, hırsızların perakendecinin Alderwood Mall konumuna girdiğini ve komşu Apple mağazasına erişmek için banyo duvarında bir delik açtığını söyledi.

500 BİN DOLAR DEĞERİNDE MAL ÇALINDI

Polise göre, yaklaşık 436 iPhone ve belirsiz miktarda diğer Apple elektroniği dahil olmak üzere yaklaşık 500 bin dolar değerinde mal çalındı. Şu anda olayla ilgili herhangi bir tutuklama yapılmadı.(Yahoo News)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...