Almanya’da Türk siyasetçiye ırkçı saldırı: Burnunu kırdılar

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
Almanya’da Türk siyasetçiye ırkçı saldırı: Burnunu kırdılar

DÜNYA Haberleri  / TRT Haber

Almanya'da Bavyera Eyalet meclisinde milletvekili olan Arif Taşdelen ırkçı saldırıların son mağduru oldu. Taşdelen’in kardeşi sosyal medya hesabından yaşananları anlattı. Paylaşımda saldırganın Taşdelen’e "pis Türk" diye bağırdığı ve burnunu kırdığı ifade edildi.

Almanya'da ırkçı saldırının son hedefi bir Türk siyasetçi oldu. Almanya'da Sosyal Demokrat Parti milletvekili Arif Taşdelen, kardeşinin uğradığı saldırıyı bu sosyal medya mesajı ile duyurdu. Taşdelen, "Bayreuth kentinde Belediye Meclis Üyesi olan kardeşim Halil Taşdelen, evinin önünde aşırı sağcı biri tarafından ırkçı saldırıya maruz kaldı." dedi.

SALDIRIDA BURNU KIRILAN TAŞDELEN'İN DURUMU İYİ

Paylaşımda saldırganın Halil Taşdelen'e "pis Türk" diye bağırdığı ve küfrettiği bilgisi paylaşıldı. Arif Taşdelen, saldırıda burnu kırılan kardeşinin hastanede tedavi gördüğünü, durumunun iyi olduğunu paylaştı. Arif Taşdelen'in kardeşi Halil Taşdelen de Sosyal Demokrat Parti üyesi. Olayla ilgili polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Almanya’da Türk siyasetçiye ırkçı saldırı: Burnunu kırdılar

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...