Almanya'da yangın faciası; Türk anne ve 3 çocuğu öldü

Düzenleyen:
Almanya'da yangın faciası; Türk anne ve 3 çocuğu öldü

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Kraichtal beldesinde, müstakil ev yandı, Türk anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti.

Almanya'da müstakil bir evde çıkan yangında Türk anne ve 3 çocuğu canından oldu. Feci olay Karlsruhe kenti yakınlarındaki Kraichtal beldesindeki bir müstakil evde yaşandı. 41 yaşındaki Türk anne ve çocukları öldü, yangına müdahale ederken ağır yaralanan bir Türk ise helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Almanya'da yangın faciası; Türk anne ve 3 çocuğu öldü

PATLAMA SESİNDEN SONRA YANGIN ÇIKTI

Polisin yaptığı açıklamada, dün yerel saatle 13.10'da görgü tanıklarının duyduğu yüksek sesli patlamanın ardından çıkan yangının nedeni araştırılıyor. Alarma geçen itfaiye ekipleri, çatısı yanan evdeki yangını kontrol altına aldı ancak yapılan incelemede evde bulunan anne ile ikisi 6, biri ise 8 yaşında olan üç çocuğu ölü buldu.

Türkiye'nin Karlsruhe Başkonsolosu Banu Terzioğlu, yangın sonrası olay yerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve çok yönlü soruşturulan olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...