Aradaki buzları eritecekti: Prens Harry ve Meghan Markle’dan Kraliçe Elizabeth’e şok

Düzenleyen: / Kaynak: türkiyegazetesi.com.tr
Aradaki buzları eritecekti: Prens Harry ve Meghan Markle’dan Kraliçe Elizabeth’e şok

DÜNYA Haberleri  / türkiyegazetesi.com.tr

Kraliçe Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle çiftini çocuklarıyla birlikte Balmirol’daki yazlık konutuna çağırmıştı. Çiftten kraliçeyi üzecek haber geldi.

Kraliçenin daveti, ABD’ye yerleşen çiftle kraliyet ailesi arasındaki buzların erimesine yol açması bekleniyordu ancak çiftin bu daveti kabul etmeyeceği bildirildi.

İngiltere’de Kraliçe Elizabeth, ABD’ye yerleşen torunu Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ı bu yaz çocuklarıyla birlikte Balmirol’daki yazlık konutuna davet etmişti. Kraliyet kaynakları, Elizabeth’in görevlilere Harry, Markle ile birlikte bunların çocukları Archie (4) ve Lilibet’in isimlerini verdiğini ve onlar için hazırlık yapmalarını istediğini belirtmişti. Davet, ABD’de yaptıkları açıklamalar sebebiyle çift ve kraliyet ailesi arasındaki soğukluğun giderilmesi için fırsat olarak görülüyordu.

Page Six'te yayımlanan haberde, "Harry-Markle çiftinin davete katılması beklenmiyor" denildi. Böylece taraflar arasındaki soğukluk bir süre daha devam edecek. 37 yaşındaki Prens Harry ve 40 yaşındaki Markle, Kraliçe Elizabeth’in Platinum Jübile kutlamaları dolayısıyla sene başında ülkeye gelmiş ama kraliçeyle ancak 15 dakika görüşebilmişti. Kraliçe Elizabeth perşembe günü geldiği Balmirol'daki konutunda 10 hafta geçirecek.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: türkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...