Babası ile zipline yapan küçük çocuk 12 metre yüksekten düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Meksika’da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Baba oğulun zipline keyfi korkunç bir kaza ile son buldu. 6 yaşındaki çocuk, 12 metre yükseklikten göle düştü.

Meksika’nın Nuevo Leon eyaletinde yer alan Monterrey’de bulunan Fundidora Parkı’nda korkunç bir olay yaşandı. Babası ile zipline yapan 6 yaşındaki çocuk, emniyet kemerinin kopması sonucu 12 metre yükseklikten düştü.

12 METREDEN GÖLE DÜŞTÜ

Şans eseri parktaki göle düşen çocuk, kazadan yara almadan kurtuldu. Olay sonrası bölgeye gelen acil yardım ekipleri çocuğu düştüğü gölden kurtarırken, ekipler yaptıkları muayene sonrası çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

ZİPLİNE FİRMASININ FAALİYETLERİ ASKIYA ALINDI

Nuevo Leon Eyaleti Sivil Koruma Koordinasyonu, kazanın ardından yaptığı inceleme sonucunda zipline firmasının faaliyetlerini askıya aldı.

Öte yandan, Meksika’nın Chiapas eyaletinde 2021 Aralık’ta yaşanan zipline kazasında 30 yaşındaki bir adam fren sisteminin arızalanması sonucu direğe çarparak hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...