Babası tarafından arabada unutulan bebek öldü!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Babası tarafından arabada unutulan bebek öldü!

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa'da kan donduran bir olay yaşandı. Kreşe götürmek için arabaya bindirdiği bebeğini unutan baba aracını otoparka bırakıp gitti. Saatlerce araçta kalan talihsiz bebek hayatını kaybetti.

Fransa'nın güneybatısındaki Pyrenees-Atlantiques bölgesinde babası tarafından arabada unutulan 14 aylık bebek hayatını kaybetti. Baba kreşten gelen telefonla yıkıldı, geriye döndüğünde her şey çok geçti, evladının cesedini buldu.  

OTOPARKTA BIRAKIP İŞE GİTTİ

RTL'nin haberine göre, Bordes kentinde yaşayan baba sabah kreşe bırakması gereken 14 aylık bebeğini otoparktaki aracın içinde unutarak işine gitti. Kreş yönetiminin, bebeğin kreşte olmadığını bildirmesi üzerine araçta unutulan bebek saatler sonra ölü bulundu.

Ülkenin batısındaki Loire-Atlantique bölgesindeki Saint-Nazaire kentinde haziranda, aynı şekilde bir baba işe giderken bebeğini araçta unutarak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...