Bosna Hersek'te korkutan deprem!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bosna Hersek'te korkutan deprem!

DÜNYA Haberleri  / AA

Bosna Hersek’te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Bosna Hersek'in Mostar kenti yakınlarında 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 5,7 büyüklüğündeki depremde, şu ana kadar can kaybı bildirilmezken, bazı binalarda hafif hasar olduğu belirtildi.

AFAD'TAN AÇIKLAMA: YARDIM ÇAĞRISI BULUNULMADI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD), Bosna-Hersek'te meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla yardım teklifi yapıldığını ve uluslararası bir yardım çağrısının bulunmadığı bilgisinin alındığını açıkladı.

AFAD’nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Bosna-Hersek'te meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası dost ve kardeş Bosna-Hersek halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Yardım teklifimiz Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla iletilmiş. An itibarıyla uluslararası bir yardım çağrısının bulunmadığı bilgisi alınmıştır” denildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...