Covid-19'dan öldü dendi, 2 yıl sonra evine döndü

- Güncelleme:
Covid-19'dan öldü dendi, 2 yıl sonra evine döndü

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da salgın sırasında ağır hasta olarak hastaneye kaldırılan ve daha sonra öldüğü açıklanan kişi 2 yıl sonra ailesine geri döndü

Hindistan'da Covid-19 nedeniyle öldüğü sanılan Kamlesh Patidar 2 yıl sonra ailesine geri döndü.

Hint medyasında yer alan haberlere göre, Patidar'ın akrabası Mukesh Patidar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kamlesh Patidar'ın, 2021'de Kovid-19 salgınının ikinci dalgasında ağır hasta olarak Gujarat Devlet Hastanesine kaldırıldığını ve daha sonra hastane tarafından kendilerine teslim edilen ceset için tören düzenlediklerini söyledi.

Ölü olduğunu sandıkları Kalmesh Patidar'ın 2 yıl aradan sonra halasının kapısını çaldığını kaydeden Mukesh Patidar, tüm aile bireylerinin ve yakınlarının yaşanan olaydan dolayı şokta olduklarını dile getirdi.

2 SENEDİR NEREDE OLDUĞUNU SÖYLEMİYOR

Mukesh Patidar, Kalmesh Patidar'ın iki yıl boyunca nerede olduğuna dair kendilerine herhangi bir bilgi vermediğini aktardı. Kanwan Bölge Polis Yetkilisi Ram Singh Rathore da yaptığı açıklamada, ailesi tarafından öldüğü sanılan Patidar'ın gerçek hikayesinin, ifadesi alındıktan sonra netliğe kavuşacağını belirtti. (AA)

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...