Dehşet evinden kaçış! 7 ve 9 yaşındaki kardeşler havalandırmadan kaçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dehşet evinden kaçış! 7 ve 9 yaşındaki kardeşler havalandırmadan kaçtı

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Wisconsin eyaletinde anneleri tarafından yıllardır bir evde tutulan 2 çocuk havalandırma boşluğunu kullanarak özgürlüklerine kavuştular. Havalandırmadan kaçan 7 ve 9 yaşındaki çocukları gören komşuları, çocukların ''daha önce güneş görmemiş'' gibi davrandıklarını söylediler.

ABD’nin Wisconsin eyaletinde yıllardır anne ve annelerinin erkek arkadaşı tarafından ev hapsinde tutulan 2 çocuk, tutuldukları evden kaçmayı başardı. 

Anne Katie Koch ve sevgilisi Joel Monke tarafından yıllardır hapis hayatı yaşatılan 7 ve 9 yaşındaki çocukların evden kaçtıkları ifade edildi.

Çocukların kaçış anına şahit olduğunu söyleyen komşuları, 2 çocuğun havalandırmadan dışarı çıktıklarını sonra da çıplak ve üstleri kanlı bir şekilde sokak ortasında kaçmaya başladıklarını belirtti.

Olaya tanık olan ve çocukları sokakta koştururken gören bir genç ise çocukların ''mağara adamı'' gibi hareket ettiklerini ve sanki ''daha önce güneş görmemiş'' gibi davrandıklarını söyledi.

''SAÇLARI HİÇ TARANMAMIŞ''

Olayı polis ekiplerine bildiren komşuları Christine Eder, yaşananları ilk fark etiğinde olanları kavrayabilmek içİn bir süre beklemek zorunda kaldığını söyledi.

Eder, çocukların farklı bir şekilde yürüdüğünü ifade ederek, ‘’Saçları sanki daha önce hiç taranmamış ve kesilmemiş gibi görünüyordu. Dışarının varlığından haberleri yokmuş gibi davranıyorlardı.’’ dedi.

Küçük çocukların tutulduğu evde incelemelerde bulunan Milwaukee İlçe Savcı Yardımcısı Mallory Davis, evin durumunu tarif edecek cümleler bulmakta zorlandığını belirtti. Davis, evin içinin yüksek çöp yığınlarıyla dolu olduğunu ve evde çok ciddi bir dışkı kokusu olduğunu ifade etti.

Dehşet evinden kaçış! 7 ve 9 yaşındaki kardeşler havalandırmadan kaçtı

Ayrıca, çocukların kaldığı odanın kapısının dışarıdan ve içeriden kilitlenebildiğini ve duvarların da dışkıyla kaplı olduğunu kaydetti.

Davis, çocukların hayatlarının önemli bir kısmını odalarında kilitli olarak geçirdiklerini belirterek, 2 çocuğun odasındaki camların da tahtalarla kapatılmış olduğunu ifade ettiler.

ANNE VE SEVGİLİSİNE 43,5 YIL HAPİS 

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan anne ve erkek arkadaşı, çocukları evde eğittiklerini ama çocuklarının daha iyi bir hayatı hakkettiklerini ifade ettiler.

Savcılık, çocukların koruma altına alındığını açıkladı. Ayrıca 2 çocuğun annesi ile erkek arkadaşı ise tutuklandı.

Çocukların annesi Koch ve sevgilisi Monke için 120 bin dolar para cezası ve 43,5 yıl hapis cezası isteniyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Fox News

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...