Gazze’de ambulansların anahtarlarını çaldılar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gazze’de ambulansların anahtarlarını çaldılar

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail'in kuşatma altına aldığı Gazze’nin güneyindeki Han Yunus şehrine baskın düzenlendi. İşgal güçleri girdikleri bir hastanede ambulansların anahtarlarını çaldı.

Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin, üç haftadır kuşatma altında tuttuğu Gazze’nin güneyindeki Han Yunus şehrinde bulunan Emel Hastanesine baskın düzenlediği ve ambulanslar ile hastane yönetimine ait tüm araçların anahtarlarını “çaldığı”nı bildirdi. Açıklamada ayrıca, siyonist ordunun yaklaşık bir haftadır oksijen girişini engellediği için üç hastanın öldüğü duyuruldu. Öte yanan İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyinde bir bankada bulunan 54 milyon dolar değerindeki paraya el koyduğu bildirildi. 

Gazze’de ambulansların anahtarlarını çaldılar

VİCDANLAR AYAKTA

İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardımanı 128 gündür sürerken, Almanya, Fransa ve Japonya’nın başkentlerinin de aralarında olduğu dünyanın birçok şehrinde Filistin’e destek eylemleri düzenlendi. Ateşkes çağrısı yapan göstericiler, İsrail saldırılarına tepki gösterdi. “Soykırımı durdurun” yazılı dövizler ve Filistin bayrakları taşıyan göstericiler “Dünya neden sessiz, İsrail insanları öldürüyor”, “Netanyahu soykırım işliyor, dünya seyrediyor”, “Filistin’e özgürlük” ve “Şimdi ateşkes” sloganları attı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...