Gazze'den yakıt sıkıntısı: Cenazeler ve yaralılar at arabalarıyla hastanelere getiriliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İşgalci İsrail ordusunun saldırıları ve ambargosu Gazze'yi felakete sürüklüyor. Yakıt sıkıntısından dolayı cenazeler ve yaralılar at arabalarıyla hastanelere getiriliyor.

Gazze Şeridi’ndeki yakıt sıkıntısı nedeniyle İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ve yaralananlar, hastanelere at arabalarıyla taşınıyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 1 aydır sürerken, bölgede yakıt krizi devam ediyor. Gazze Şeridi’ndeki yakıt sıkıntısı nedeniyle İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ve yaralananlar hastanelere at arabalarıyla taşınıyor.

İsrail, Refah Sınır Kapısı üzerinden Mısır’dan Gazze Şeridi’ne gıda ve ilaç gibi insani yardımların girişine izin verirken, akaryakıt girişine ise izin vermiyor.

İsrail saldırılarında 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde 4 bin 8’i çocuk, 2 bin 550’si kadın olmak üzere toplam 9 bin 770 Filistinli hayatını kaybederken, 24 bin 808 kişi de yaralandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...