Görülmemiş kaza! İki uçak havada çarpıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Russia Today
Görülmemiş kaza! İki uçak havada çarpıştı

DÜNYA Haberleri  / Russia Today

ABD'nin California eyaletinde bir uçak pistine iniş yapmak isteyen 2 uçak havada çarpıştığı öğrenildi. Hava kazasında birden fazla kişinin öldüğü raporlandı.

Karada meydana gelen kazalar endişelendiriyor ama yaşamın olağan bir parçası haline geldi. Ancak hava kazaları sık rastlanan bir durum olmadığı için kimi zaman korkutabiliyor hatta dehşete düşürebiliyor. California'da bu hava kazalarına örnek verilebilecek bir kaza yaşandı.

California, Watsonville şehrinin resmi Twitter hesabı kazaya dair detayları paylaştı. Watsonville Belediyesi tarafından Havaalanı'nda iki uçağın çarpışması sonrasında birden fazla ölüm raporlandığı belirtildi.

Resmi hesap, daha sonra kurbanlara ve ailelerine başsağlığı diledi.

EN AZ İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Associated Press tarafından aktarılan bilgilere göre, çift motorlu bir Cessna 340 ve tek motorlu bir Cessna 152'nin karıştığı çarpışmada en az iki kişi öldü.Yerel basına yansıyan görüntüler, bir uçağın tarlada enkazını gösterirken, diğer uçağın havalanı duvarlarından birini parçalayarak çarptığı yapının kalıntıları arasında kaldığını gösterdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Russia Today
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...