Güney Afrika'da yolun altından geçen doğal gaz hattı patladı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Güney Afrika’nın en büyük şehri Johannesburg’ta, bir caddenin altından geçen doğal gaz hattı patladı. Patlamanın etkisiyle yol parçalandı, üstündeki araçlar yukarı fırladı. Feci olayda bir kişi hayatını kaybetti, 41 kişi de yaralandı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde patlama oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kentin en işlek sokaklarından birinde yaşanan patlama sonucu yolda büyük bir yarık oluştu. Yolun altından geçen doğalgaz boyu hattında meydana geldiği ifade edilen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken 41 kişi de yaralandı.

ARAÇLAR METRELERCE YUKARI FIRLADI

Patlamanın etkisiyle yol parçalandı, üstündeki araçlar metrelerce yukarıya fırladı.  Yolda oluşan yarıklar soncu çok sayıda araç devrilirken 34'ü ağır hasar aldı. 

HALK DEPREM OLDU SANDI

Güney Afrikalı yetkililer, patlamada yaralanan 12 kişinin hastanede tedavisinin sürdüğünü ederken görgü tanıkları, şiddetli bir deprem olduğunu sandıklarını söyledi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...