Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Güney Kore’de bomba paniği! Yüzlerce kişi konserden tahliye edildi

Güney Kore’de bomba paniği! Yüzlerce kişi konserden tahliye edildi

Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen bir konser, bomba ihbarı nedeniyle büyük bir paniğe sahne oldu. ABD’li rapçi 2hollis'in konserinin yapıldığı alana yönelik gelen ihbar üzerine polis, saat 18.24’te harekete geçti.

Kaydet
a- | +A

Seul'ün Itaewon bölgesinde gerçekleşen Amerikalı rapçi 2hollis’in konseri, bomba ihbarı nedeniyle kısa süreliğine kaosa sahne oldu.

Yetkililere göre, saat 18:24’te polise yapılan ihbarda, konser alanına patlayıcı bir cihaz yerleştirildiği öne sürüldü. Hızla harekete geçen polis SWAT ekibi ve itfaiyeciler, mekanın her köşesini detaylı bir şekilde taradı. 

YÜZLERCE KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Polis ve itfaiye ekipleri, güvenlik önlemlerini hızla devreye sokarak yüzlerce kişiyi tahliye etti. Alan detaylı bir şekilde incelenirken, herhangi bir patlayıcıya rastlanmadı.

Yetkililer, konserin güvenlik taramasının ardından kaldığı yerden devam ettiğini açıkladı. Bomba ihbarının kaynağı ve sorumlularını belirlemek için soruşturma başlatıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.