Havuzda obruk faciası: İki kişiyi yuttu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Havuzda obruk faciası: İki kişiyi yuttu

DÜNYA Haberleri  / İHA

İsrail'de özel bir şirketin havuz partisine katılan çalışanlar eğlencenin ortasında dehşeti yaşadı. Havuzda bir anda ortaya çıkan obruğa çekilen 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

İsrail’in Judean Foothills bölgesinde yer alan Karmei Yosef kasabasında özel bir şirketin çalışanları için düzenlediği havuz partisinde korkunç bir olay yaşandı.

BİR ANDA ORTAYA ÇIKAN OBRUK İKİ KİŞİYİ YUTTU

Havuzun içinde insanlar varken obruk oluştu. Havuzdaki tüm su obruğa boşalırken, 2 kişi açılan obruğun içine çekildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin, çökme riskine karşı dikkatli bir şekilde yürüttüğü kurtarma operasyonu 4 saat sürerken, obruğa düşen 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Obruğun içine düşen diğer kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Havuzda obruk faciası: İki kişiyi yuttu

GİRDAP ETKİSİ OLUŞTURDU

Görgü tanıkları, havuz partisinde olay anında yaklaşık 50 kişinin olduğunu belirterek, su seviyesinin aniden azalmaya başladığını ve açılan obruğun girdap etkisi ile 2 kişiyi içine çektiğini aktardı.

Bölgede meydana gelen obruğun ardından ekipler, helikopter ile bölgede başka obruklar olup olmadığını havadan kontrol etti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...