İçi mühimmat doluydu: Sivastopol’de inişe geçen uçak alev aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İçi mühimmat doluydu: Sivastopol’de inişe geçen uçak alev aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Kırım Yarımadası'nda yer alan liman kenti Sivastopol'de Belbek Havalimanı’nda bir uçak inişe geçtiği sırada alev aldı. Kaza esnasında uçakta bulunan mühimmatın bir kısmının da alev aldığı öğrenildi.

Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım'daki Sivastopol kentinin yakınlarında havaalanına iniş yapan uçaktaki mühimmatın patladığı bildirildi. Sözde Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Uçak, Belbek Askeri Havaalanı'na iniş esnasında pistten çıktı. Mühimmatın bir kısmı patladı." ifadelerini kullandı.

"İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNDE ÇALIŞIYOR"

Kırım Yarımadası'nda yer alan liman kenti Sivastopol'de Belbek Havalimanı’nda bir uçak inişe geçtiği sırada pistin dışına çıkarak alev aldı. Olayın ardından Sivastopol Valisi Mihail Razvoyajev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Belbek Havalimanı’nda acil durum. Kurtarma ekiplerine göre bir uçak iniş yaptığı sırada pistten çıkarak alev aldı. Şu anda itfaiye ekipleri olay yerinde çalışıyor. Sakin olmanızı rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...