İngiliz Economist dergisindan skandal sözler
İngiliz Economist dergisi, Türkiye'nin son dönemde PKK ve IŞİD'e karşı başlattığı operasyonlar üzerinden Erdoğan'a ağır sözler söyledi.
Kaydet
|
Derginin PKK'dan bahsederken örgütün adını kullanmayarak "Türkiye Kürtleri vuruyor" ifadelerine yer vermesi de dikkat çeken detaylardan.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişiliğine ilişkin hakaret içerikli yorumlar yapan dergi, Türkiye'nin Batı'daki müttefiklerinin, Erdoğan'ın 'dik başlı ve inatçı' tavrından rahatsız olduğunu iddia ederek haddini aştı.
"Erdoğan PKK'ya vur emri pervasızlık"
Economist, terör örgütü PKK'nın Suruç katliamının ardından Türkiye'nin çeşitli kentlerinde saldırılar düzenlediğini ve onlarca şehidimizi görmezden gelerek, Türkiye'nin PKK kamplarını vurmasını 'Pervasızlık' olarak değerlendirdi.
Bizi Takip Edin
