İngiltere'de gündem köpek saldırıları: 54 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İngiltere'de gündem köpek saldırıları: 54 yaşındaki adam hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

İngiltere'de 54 yaşındaki bir adam, 'American Bully XL' cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Adamın hayatını kaybetmesi ile birlikte ülkede son dönemde artan köpek saldırıları yeniden gündeme geldi.

Son birkaç ayda peş peşe köpek saldırısı haberleriyle sarsılan İngiltere'de yeni bir can kaybı daha yaşandı. Sunderland kentinde bir adam, 'American Bully XL' cinsi olduğu tahmin edilen köpeğin saldırısına uğradı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan 54 yaşındaki adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

SALDIRI HABERLERİ PEŞ PEŞE GELİYOR

Birmingham kentinde 11 yaşındaki kız çocuğu geçen ay köpeğin saldırısı sonucu omuz ve kolundan yaralanmıştı. Greenwich'te ise 2 Ekim sabahı yeni yürümeye başlayan çocuk, köpek tarafından ısırılmıştı.

'AMERICAN BULLY XL' CİNSİNE YASAK KARARI ALINMIŞTI

Ülkenin Staffordshire bölgesinde, 14 Eylül'de iki köpeğin saldırısına uğrayan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, saldırının ertesi günü yaptığı açıklamada, American Bully XL cinsi köpeklerin yıl sonuna kadar yasaklanması için acil talimat verdiğini bildirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...