İngiltere’de şok iddia: Kraliçe Elizabeth tekerlekli sandalye kullanıyor

Düzenleyen:
İngiltere’de şok iddia: Kraliçe Elizabeth tekerlekli sandalye kullanıyor

DÜNYA Haberleri

İngiltere’de kraliyet ailesine yakınlığıyla bilinen televizyon sunucusu Christopher Biggins, Kraliçe Elizabeth’in vaktinin büyük bölümünü tekerlekli sandalyede geçirdiğini iddia etti.

GB News programında konuşan Biggins, “Son zamanlarda katılması gereken etkinliklere katılmaması ve bunları iptal etmesinin sebebi, tekerlekli sandalye kullanması. O çok gururlu, bu şekilde görünmek istemediği için etkinlikleri iptal etti” dedi. Bu durumun çok üzücü olduğunu ifade eden Biggins, “Umarım Kraliçe, tahttaki 70. yılı için düzenlenecek kutlamalara katılabilir” diye konuştu.

Şoke edici iddia, Buckingham Sarayı'nın, 95 yaşındaki Kraliçe'yi önümüzdeki hafta Prens Philip'in anma törenine, titizlikle düzenlenmiş 'askeri tarzda' bir planla götüreceği haberlerinin ardından geldi. Plan, Kraliçe’nin Windsor Kalesi'nden helikopterle Buckingham Sarayı'na getirilmesini, sarayda araba ile taşınmasını ve onu fotoğrafçılardan korumak için özel bir ekran kullanılmasını içeriyor. 

İngiltere’de şok iddia: Kraliçe Elizabeth tekerlekli sandalye kullanıyor

BASTON İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Kraliçe Elizabeth daha önce baston kullanmış ama tekerlekli sandalyede hiç görülmemişti. Kraliçe, daha önce bazı kişileri makamında hareket etmeden ayakta durarak karşılamış ve kısa süreliğine görüntü vermişti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...