İsrail Dışişleri Bakanı koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
İsrail Dışişleri Bakanı koronavirüse yakalandı

DÜNYA Haberleri

İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, Covid-19’a yakalandığını duyurdu.

Dünya çapında Omicron varyantı etkisiyle yeniden yükselen koronavirüs vakaları, günbegün artmaya devam ediyor. Bu kapsamda, vaka sayılarının oldukça arttığı İsrail'de bu defa Dışişleri Bakanı Lapid'in de Covid-19'a yakalandığı öğrenildi.

EVİNDE KARANTİNAYA GİRDİ
İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid'in Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi. Lapid’in kendini iyi hissettiği ve evinde karantinada olduğu ifade edilerek, Lapid'in virüsü güvenlik ekibinden bir kişiden kaptığının tahmin edildiği aktarıldı.

"KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM, ÇÜNKÜ AŞI OLDUM"
Lapid yaptığı açıklamada, "Kendimi harika hissediyorum çünkü aşı oldum. Gidin aşı olun, maskelerinizi takın, bunu birlikte atlatacağız" dedi.
Öte yandan geçtiğimiz sene 26 Aralık’ta İsrail Başbakanı Naftali Bennett, 14 yaşındaki kızının Covid-19’a yakalanmasının ardından kabine toplantısından ayrılarak kendisini karantinaya almış, daha sonra yapılan testin negatif çıktığı bildirilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...