İsrail vahşeti kan dondurdu! Yaralılara yardıma giden genci başından vurdular

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Nablus kenti yakınlarında bir kasabaya İsrail güçlerince baskın düzenlendi. Baskında yaralananların yanına koşan silahsız Filistinli bir genç başının arkasından vuruldu. Kan donduran o anlar kameralara da yansıdı.

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Nablus kenti yakınlarında bir kasabaya düzenlediği baskında 8 Filistinlinin gerçek mermiyle yaralandığı belirtildi.

Sosyal medyada yayılan bir video ise İsrail askerlerinin vahşeti bir kez daha gözler önüne serildi. Baskında yaralanan Filistinlilere yardıma koşan bir Filistinli genç başının arkasından vurularak katledildi.

EVİ KUŞATTILAR

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail güçleri Nablus'un güneyindeki Beyta kasabasına baskın düzenleyerek bir Filistinlinin evini kuşatma altına aldı ve içeridekilere teslim olmaları çağrısı yaptı.

GERİLİM TIRMANIYOR

İsrail güçleri, kendilerine karşılık veren Filistinlileri gerçek ve plastik mermi ile gaz bombası kullanarak dağıtmaya çalıştı.

Filistin Kızılayı ise yaptığı yazılı açıklamada, Beyta'daki müdahalede, biri başından olmak üzere 8 Filistinlinin gerçek mermiyle yaralandığını ve yaralıların Nablus'taki Rafidia Hastanesine kaldırıldığını aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...