İsrail'de ünlü polis şefi intihar etti

İsrail'de ünlü polis şefi intihar etti
Başlık ResmiIsrail'de ünlü polis sefi intihar etti

İsrail'de kamuoyunu meşgul eden önemli birçok soruşturmayı yürüten polis şefi Ephraim Bracha'nın intihar ettiği bildirildi.

Kaydet
|
İsrail polisinden yapılan açıklamada, Dolandırıcılık Departmanı Şefi Eprahim Berecha'nın, Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinden Modi'in'de bulunan evinin yakınında, aracı içinde silahla kendini vurarak intihar ettiği belirtildi.
İsrail'in en tanınan polis müfettişlerinden Bracha'nın ismi, son olarak rüşvet teklif etmekten suçlu bulunarak bu yılın başında bir yıl hapse mahkum edilen haham Yoshiyahu Pinto'nun bağlantılı olduğu bir hayır kurumuyla ilgili soruşturmayla gündeme gelmişti.
İsail basınında geniş yer bulan dava sürecinde haham Pinto, tahkikatı yürüten Bracha'ya, bilgi vermesi karşılığında 200 bin dolar rüşvet teklif etmekle suçlanmıştı. Bu parayı almadığını ve sadece rüşvet teklifinden üst makamları haberdar ettiğini söyleyen Bracha aklanmış, haham Pinto ise bir yıl hapse mahkum edilmişti.
Ancak İsrail'in Kanal 10 televizyonu, geçen hafta, emniyet teşkilatının iç soruşturma biriminin, Bracha'nın, yürüyen tahkikatlarla ilgili zanlılara bilgi verdiğine dair iddiaları incelediğini ve gerekli görülmesi halinde soruşturma açacağını bildirmişti.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.