Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Japonya'da eve canlı balık götürmek için 'akvaryum çanta' üretildi

Japonya'da eve canlı balık götürmek için 'akvaryum çanta' üretildi
Fotoğraf Başlığı Japonya'da eve canli balik götürmek için 'akvaryum çanta' üretildi

Japonya’da pazardan satın alınan balıkların eve canlı olarak götürülmesi için “Katsugyo çanta” denilen akvaryum çantalar imal edildi.

Kaydet
a- | +A

Instagram sayfasında paylaşılan fotoğraflar büyük ilgi gördü. Binlerce kullanıcı MA şirketi tarafından üretilen çantanın fiyatını sordu. Ürünün, son testlerin ardından piyasaya verilmesi bekleniyor. Firma, “Yakaladığınız ya da satın aldığınız balığı eve canlı götürün. Canlı balıkları yaymak için çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Akvaryum çantada balığa oksijen verilebiliyor ve sıcaklık belli bir derecede tutulabiliyor. Cihaz, insanların sevdikleri akvaryum balığını yanlarında gezdirmelerine de imkan veriyor.

Katsugyo, Japoncada restoranlarda canlı kabuklu deniz hayvanlarının ve ıstakozun tutulduğu tanklara deniliyor.

Japonya'da eve canlı balık götürmek için 'akvaryum çanta' üretildi
Başlık ResmiJaponya'da eve canlı balık götürmek için 'akvaryum çanta' üretildi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.