Kaçırılan kadın TikTok’tan öğrendiği gizli el işaretiyle kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Kaçırılan kadın TikTok’tan öğrendiği gizli el işaretiyle kurtuldu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

ABD'de eski erkek arkadaşı tarafından kaçırılan bir kadın, benzin istasyonunda TikTok'tan gördüğü aile içi tacizi ifade eden işareti yaparak yardım istedi. Durumu anlayan istasyon çalışanlarının polise haber vermesi ile adam yakalanırken kadın da özgürlüğüne kavuştu.

ABD’nin Tennessee eyaletinde Johnathon Smith (31) isimli adam, eski sevgilisi olan ve ismi açıklanmayan kadını arabasına atarak kaçırdı.

TİKTOK'TA GÖRDÜĞÜ İŞARETİ YAPTI

Şerif Ofisi’nden Mike Doddo’nun bildirdiğine göre adam, tehdit ettiği kurbanının arabadan çıkmasına müsaade etmedi. Adam, yakıt almak için benzin istasyonuna geldiğinde araç içindeki kadın eliyle TikTok’tan öğrendiği ve aile içi tacizi ifade eden işareti yaptı.

Kaçırılan kadın TikTok’tan öğrendiği gizli el işaretiyle kurtuldu

Başparmak avuç içinde, diğer dört parmak açık vaziyette poz veren kadın daha sonra parmaklarını başparmağın üzerine kapattı. İstasyon görevlisi işareti görerek polise haber verdi, polis de tarif edilen aracın peşine düştü.

15 DAKİKALIK KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDI

15 dakikalık kovalamaca sonunda adam kamyonetiyle yol kenarındaki çukura düştü ve yaya olarak kaçmaya başladı.

Yakalanarak gözaltına alınan saldırgan hakkında polis tarafından insan kaçırma ve ağırlaştırılmış aile içi saldırı suçlaması yöneltildi. Kurban, olayı yara almadan atlattı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...