Kanada’dan Ukrayna’ya askeri yardım

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kanada’dan Ukrayna’ya askeri yardım

DÜNYA Haberleri  / İHA

Kanada, Ukrayna'ya askeri yardım gönderdi. Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada askeri yardımın ulaştığı açıklandı.

Ukrayna Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kanada’dan gönderilen içerisinde silahların da olduğu yardım amaçlı askeri teçhizatın ülkeye ulaştığı açıklandı. Askeri yardımları taşıyan Royal Canadian Air Force’a bağlı C-17 tipindeki uçak, Ukrayna’nın Lviv şehrine indi.

Kanada’dan Ukrayna’ya askeri yardımUkrayna Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, askeri yardımın ulaştığı açıklandı. 

“BU ZAMANINDA YAPILAN ÖNEMLİ YARDIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ” 

Ukrayna Savunma Bakanı Aleksey Reznikov, "Yakın dostumuz Kanada’dan Ukrayna ordusu için silah yardımı geldi. Keskin nişancı tüfekleri, otomatik silahlar, gece görüş düzenekleri gibi askeri teknik ekipmanları teslim aldık. Bu zamanında yapılan önemli yardım için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...