Karayipler’de yatı ve özel şoförü var! Dünyanın en zengin köpeği

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Karayipler’de yatı ve özel şoförü var! Dünyanın en zengin köpeği

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

350 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en zengin köpeği olan Gunther VI, Karayiplerde mega yatı, özel şoförü olan köpek, kral hayatı yaşıyor.

MEHMET EMİN ARVAS'IN HABERİ -  Gunther VI, 350 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en zengin köpeği. Bahamalar’da bir zamanlar ünlü pop şarkıcısı Madonna’ya ait olan villası, Karayiplerde mega yatı, özel şoförü olan köpek, kral hayatı yaşıyor.

Âdeta bir ordu tarafından bakılan köpek, özel şefler tarafından hazırlanan bifteklerle besleniyor ve sık sık yat gezisine çıkıyor. Çoğu insanın hayallerini süsleyen bir hayat süren köpeğin, kendisine ait futbol kulüpleri de var.

Gunther VI’nın serveti Gunther Corporation kurumu tarafından idare ediliyor. Köpeğin serveti, Alman Kontes Karlotta Leibenstein’dan geliyor. Leibenstein, bırakacak kimsesi olmadığı için tüm servetini Gunther’e bıraktı. 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...