Kırgızistan’da deprem mi oldu? Kırgızistan depremde ölü ve yaralı var mı, depremin şiddeti kaç?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kırgızistan’da deprem mi oldu? Kırgızistan depremde ölü ve yaralı var mı, depremin şiddeti kaç?

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kırgızistan’da depremde ölü ve yaralı var mı, merkez üssü neresi? | Son dakika gelen bilgilere göre Kırgızistan’da 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kırgızistan’daki şiddetli depremin ardından Kırgızistan’daki depremde yıkılan bina var mı, ölü ve yaralı var mı merak ediliyor. İşte Kırgızistan depremi son dakika haberleri…

Kırgızistan’da deprem! Kırgızistan’da 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kırgızistan’daki şiddetli depremin ardından Kırgızistan’daki depremde yıkılan bina var mı, ölü ve yaralı var mı merak ediliyor. İşte Kırgızistan depremi son dakika gelişmeleri haberimizde…

KIRGIZİSTAN’DA DEPREM OLDU

Kırgızistan'da merkez üssü Kızıl-Su olan 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kırgızistan Ulusal Bilimler Akademisi Sismoloji Enstitüsü sabah saatlerinde Kırgız-Çin sınırı yakınında 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğinin bildirmişti. Bu depremden saatler sonra akşam üzeri Almatı yakınlarında 7 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Kırgızistan- Sincan sınır bölgesinde meydana gelen şiddetli depremin derinliği 10 km olarak ölçüldü.

KIRGIZİSTAN’DAKİ DEPREMDE CAN KAYBI VAR MI?

Başkent Bişkek’te de hissedilen deprem nedeniyle halk sokaklara dökülürken, depremde henüz can ve mal kaybı bildirilmedi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...