Köpek balığı dehşeti! Genç kız feci şekilde öldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Köpek balığı dehşeti! Genç kız feci şekilde öldü

DÜNYA Haberleri

Avustralya'nın Batı Avustralya eyaletinde bulunan Swan Nehri’nde köpek balığı dehşet, yaşandı. 19 yaşındaki genç kız, köpek balığı saldırısına uğraması sonucu hayatını kaybetti.

Avustralya’daki Swan Nehri’nde deniz motoru kullanan 16 yaşındaki genç kız köpek balığı saldırısına uğradı. Talihsiz kız, saldırıdan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

İLK OLAY DEĞİL

Yetkililer, genç kızın yunuslarla yüzmek için suya atlamış olabileceğini düşündüklerini ve olay sonucunda genç kızın hayatını kaybettiğini bildirdi.
Ocak 1923'te 13 yaşındaki bir çocuğun köpek balığı saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinden bu yana Swan Nehri'nde ilk kez ölümcül bir vaka yaşandı.

"YUNUSLARLA YÜZMEK İÇİN ATLAMIŞ OLABİLİR"

Batı Avustralya Polisinden Müfettiş Paul Robinson, kızın yakınlarda görülen yunuslarla yüzmek için suya atlamış olabileceğini söyledi. Olayı "çok, çok travmatik" olarak nitelendiren müfettiş, "Kızın ailesi haberden kesinlikle mahvoldu"dedi.

Müfettiş Paul Robinson, insanlardan "ek önlem" almaları ve plajların kapatılması kararına uymalarını istedi.

Balıkçılık uzmanları, nehrin o kısmında köpekbalıkları bulmanın alışılmadık bir durum olduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...