Korkunç anlar kamerada: Ukrayna'da Rus tankı sivil aracı ezdi

Düzenleyen:
Korkunç anlar kamerada: Ukrayna'da Rus tankı sivil aracı ezdi

DÜNYA Haberleri

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bir Rus tankı sivil aracı ezdi. Araçta mahsur kalan kadının kurtarılma anları ve tankın aracın adeta üstünden geçtiği saniyeler kameralara yansıdı.

Rusya'nın Ukrayna topraklarına yönelik dün sabah saatlerinde başlattığı saldırılar devam ediyor. Patlama ve çatışma seslerinin yükseldiği başkent Kiev'de halktan evlerinde kalmaları istenirken, kentte sirenler çalıyor.

TANK SİVİL ARACI EZDİ

Savaşın sürdüğü Ukrayna'da kan donduran görüntüler kaydedildi. Kiev’in Obolon semtinde amatör kameraya yansıyan görüntülerde, bir Rus tankın sağ şeritte giden bir aracın üstünden geçtiği görüldü.

Olay sonrası ezilen araçta mahsur kalan yaralı kadın sürücüye yardıma gelen çevre sakinleri sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Sürücünün daha sonra araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...