Kosovalılar Türk askerini İbrahim Tatlıses'le karşıladı: Sevgi seli kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Kosova'da meydana gelen olayların ardından NATO'nun talebi üzerine bölgede görevlendirilen Türk komandoları, bölgede sevinçle karşılandı. Türk askerini gören bir Kosovalı, TSK konvoyuna İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısını açarak eşlik etti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

NATO’nun isteği üzerine harekete geçirilen komando taburu, olayların yaşandığı Kosova’ya gönderdi. Türk komandolarının olayların yaşandığı Kosova’ya sevk edilmesi dünya gündemine otururken NATO Genel Sekreteri Stoltenberg de Türkiye’nin kilit rolüne vurgu yaptı.

TATLISES ŞARKISI İLE SEVGİ SELİ

Dünya basını Türk askerinin Kosova'ya gitmesini yakından takip ederken Kosovalılar da ülkeye giden Türk komando taburunu sevinçle karşıladı. Türk askerini gören bir Kosovalı, sosyal medyada sevincini İbrahim Tatlıses’in “Haydi Söyle” şarkısı ile paylaştı.w

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...