Meksika’da feci kaza! 20 araç birbirine girdi: 2 ölü, 40 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meksika’da feci kaza! 20 araç birbirine girdi: 2 ölü, 40 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Meksika'nın Puebla eyaletinde meydana gelen ve en az 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.

Meksika'nın Puebla eyaletinde Cordoba ile Puebla şehirleri arasındaki karayolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. En az 20 aracın birbirine girdiği kazada, 2 ölü, 40 yaralı

YOL ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Meksika Ulusal Muhafızları tarafından yapılan açıklamada, kaza sonucu bölgeye çok sayıda kurtarma ve sağlık ekibi gönderildiği aktarılarak, ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin de yaralandığı bildirildi. Kazanın ardından yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Kazanın, bölgede çıkan yangının neden olduğu dumanın görüş mesafesini azaltması sonucu meydana geldiği düşünülüyor.

Kaza bölgesinde çekilen görüntülerde, bazı araçların ters döndüğü ve kazazedelerin araçlarından çıkmaya çalıştıkları görüldü.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...