Nijerya'da tekne faciası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Nijerya'da tekne faciası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Nijerya'da şiddetli yağış sonucu yolcu teknesi battı. İçinde kaç kişinin bulunduğu bilinmeyen teknedeki 7 kişi kurtarılırken 15 kişi ise hayatını kaybetti. Yetkililer kayıp kişilerin arandığını bildirdi.

Nijerya'da şiddetli yağışların etkisiyle sık sık devrilen tekne haberleri alınıyor. Bu kez de bir yolcu teknesinin batması faciaya yol açtı. 15 kişinin cesedinin çıkarıldığı tekneden kaybolanları arama çalışmaları sürüyor.

15 KİŞİ HAYATINI8 KAYBETTİ, KAYIPLAR ARANIYOR

Anadsolu Ajansı;'nın haberine göre, Nijerya'nın Adamawa eyaletinde yolcu teknesinin batması sonucu 15 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Nijerya Eyalet Acil Durum Yönetim Ajansının (SEMA) Adamawa Genel Sekreteri Dr. Muhammad Amin Sulaiman, yaptığı açıklamada, Njuwa Gölü'nde yolcu taşıyan teknenin şiddetli yağışta battığını belirtti.

Sulaiman, olayın ardından 15 kişinin cesedinin çıkarıldığını, 7 kişinin kurtarıldığını kaydetti. Kurtarılanların hastaneye kaldırıldığını ifade eden Sulaiman, kayıp kişileri bulmak için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Nijerya'da yağış sezonunda nehirler ve göllerde zaman zaman tekne faciaları yaşanıyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...