PKK/YPG’den El Bab’a roketli saldırı: Yerleşim yerlerini hedef aldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
PKK/YPG’den El Bab’a roketli saldırı: Yerleşim yerlerini hedef aldılar

DÜNYA Haberleri  / İHA

Terör örgütü PKK/YPG, Suriye’nin El Bab ilçesine roketli saldırı düzenledi.

Suriye’nin El Bab ilçesinden patlama sesleri geldi. Alınan bilgiye göre; terör örgütü PKK/YPG El Bab'a roketli saldırı düzenlendi. roketler sivil yerleşim alanına düşerken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Suriye’nin Halep iline bağlı El-Bab ilçesinde terör örgütü PKK/YPG düzenlediği roketli saldırı ile sivilleri hedef aldı. Terör örgütü tarafından fırlatılan roketler sivil yerleşim alanına düşerken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi. Bazı ev ve işyerlerinde maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

GAZİANTEP'TE HUDUT KARAKOLUNA SALDIRI

Gaziantep'in Karkamış ilçesine ise son yarım saat içerisinde 10'u aşkın havan mermisi düştü. Suriye’den atılan havanlardan biri Köprübaşı Hudut Karakolu'na isabet ederken, karakoldaki 4 asker yaralandı. Diğer havan mermilerinin ise ilçedeki boş alanlara düştüğü aktarıldı. Yaralı askerler Gaziantep ve ilçelerindeki hastanelere kaldırılırken, hudut birlikleri tarafından angajman kuralları çerçevesinde saldırılara karşılık verildiği bildirildi.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...