Putin talimat verdi: 'Savaşın ekran yüzü'ne kritik görev

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Putin talimat verdi: 'Savaşın ekran yüzü'ne kritik görev

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Bulgakov'u görevden aldı. Bulgakov yerine, Konaşenkov ile birlikte en çok ekranlarda görünen Mihail Mizintsev göreve getirildi.

Rusya'nın 24 Şubat'ta başlattığı Ukrayna savaşının ardından operasyonlara dair bilgi vermek için ekranlara en çok çıkan iki isimden biri olanMihail Mizintsev Rusya Savunma Bakan Yardımcısı görevine getirildi. Putin'in talimatıyla görevden alınan Bulgakov'un ise başka bir görevde yer alması bekleniyor.

Putin talimat verdi: 'Savaşın ekran yüzü'ne kritik görevGörevden alınan Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Bulgakov.

BAŞKA BİR BİRİMDE GÖREV ALACAK

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, lojistikten sorumlu Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Dmitriy Bulgakov'u görevden aldı. Bulgakov'un başka birimlerde görev alacağı aktarılırken, yerine Ulusal Savunma Yönetim Merkezi Başkanı Albay General Mihail Mizintsev'in atandığı duyuruldu.

Mihail Mizintsev, Rusya'nın Ukrayna'daki askeri operasyonları sırasında Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov ile birlikte en çok ekranlarda görünen ve askeri faaliyetler hakkında bilgiler aktaran isim olarak dikkat çekmişti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...