Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: “Kendi ürettikleri haberlere şaşırıyorlar”

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: “Kendi ürettikleri haberlere şaşırıyorlar”

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ABD tarafından Rusya’nın, Ukrayna’yı işgal etme planı üzerinde propaganda amaçlı bir görüntü hazırlayacağı yönündeki suçlamaları cevap verdi. Lavrov Kendi ürettikleri haberlere şaşırıyorlar” dedi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD tarafından Rusya’nın, Ukrayna’yı işgal etme planı üzerine propaganda amaçlı bir görüntü hazırlanacağı yönündeki suçlamalara cevap verdi. 

ABD Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Jonathan Finer'ın, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik propaganda amaçlı saldırı videoları hazırlayabileceği yönündeki suçlamalara Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Batılı meslektaşlarımızın çağdaş koşullarda neden şaşırdıklarını merak eden sadece ben değilim. Sebepli veya sebepsiz, çoğunlukla sebepsiz kendi ürettikleri haberlere şaşırıyorlar. İnternetten baktım. Ukrayna birliklerinin Donbass'a saldırısıyla ilgili sahte videolar hazırlanıyormuş. Bu tür haberler, her geçen gün daha da artıyor" diyerek iddiaları net bir dille yalanladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...