Şiddetli roketli saldırısı! Bağdat'ta ABD askeri üssü vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şiddetli roketli saldırısı! Bağdat'ta ABD askeri üssü vuruldu

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD askerilerinin bulunduğu Victoria Askeri Üssü'ne roketli saldırı düzenlendi. Atılan 2 roketten birinin üssün yakınlarına düştüğü ve diğerinin ise hava savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD askerilerinin bulunduğu Victoria Askeri Üssü'ne roketli saldırı düzenlendi. İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılar sonrası Irak’taki ABD askerlerinin ve yabancı birliklerin bulunduğu askeri üslere saldırılar artmaya başladı.

2 ROKET SALDIRISI YAPILDI

Ülkenin Anbar vilayetinde bulunan Ayn el-Esad Hava Üssü’nün dün akşam saatlerinde roketle hedef alınmasının ardından başkent Bağdat’taki Victoria Askeri Üssü'ne de saldırı düzenlendi. Iraklı güvenlik kaynakları, ABD askerleri ile askeri danışmanlarının bulunduğu Bağdat Havaalanı yakınlarındaki Victoria askeri üssüne roketli saldırı düzenlendiğini duyurdu. Atılan 2 roketten birinin üssün yakınlarına düştüğü ve diğerinin ise hava savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Söz konusu saldırının sorumluluğunu Irak'taki İslami Direniş Örgütü üstlendi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...