Tahıl koridoru için kritik görevin başındaydı... Tuğamiral Özcan Altunbulak'tan sürpriz karar

Tahıl koridoru için kritik görevin başındaydı... Tuğamiral Özcan Altunbulak'tan sürpriz karar
Başlık ResmiTahil koridoru için kritik görevin basindaydi... Tugamiral Özcan Altunbulak'tan sürpriz karar

Ukrayna tahıl koridoru anlaşması için kurulan İstanbul’daki Müşterek Koordinasyon Merkezi'nin koordinatörü Tuğamiral Özcan Altunbulak sürpriz bir kararla emekli oldu.

Kaydet
|

Rusya ile yaşanan savaş nedeniyle Ukrayna’daki tahılların dünya pazarlarına güvenli bir şekilde ulaştırılması için Tahıl Koridoru hayata geçirilmişti. İmzalanan Ukrayna tahıl koridoru anlaşması için oluşturulan Müşterek Koordinasyon Merkezi, 27 Temmuz'da faaliyetine başlamıştı.

SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE GÖREVDEN AYRILDI

Merkezin koordinatörlüğüne de Tuğamiral Özcan Altunbulak getirilmişti. Ancak Yüksek Askeri Şura ve ardından gerçekleştirilen atama kararlarından sonra Tuğamiral Altunbulak, sürpriz bir şekilde emekliliğini istedi. NTV'nin haberine göre; Altunbulak'ın emeklilik gerekçesi olarak ailevi nedenleri gösterdiği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
Bakan Akar
HABER

Bakan Akar'dan tahıl koridoru ve terörle mücadele açıklaması

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.