Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Trump'ın el koyulan materyalleri iade ediliyor!

Trump'ın el koyulan materyalleri iade ediliyor!
Başlık ResmiTrump'in el koyulan materyalleri iade ediliyor!

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Mar-a-Lago malikanesine düzenlenen baskında el konulan materyalleri ABD Başkanı Donald Trump'a iade ediyor.

Kaydet
|
FBI, 2022 yılında Mar-a-Lago malikanesine düzenlenen baskında el konulan materyalleri Trump'a iade ediyor.

The Hill'in haberine göre, Beyaz Saray İletişim Direktörü Steven Cheung, yaptığı açıklamada, "FBI, Başkan'a hukuksuz ve yasa dışı baskınlar sırasında alınan materyalleri geri veriyor. Kutuları bugün teslim alıp Air Force One'a yüklüyoruz." dedi.

BAŞKANLIK KÜTÜPHANESİNE GÖTÜRÜLECEK

Truth Social hesabından açıklama yapan Trump da Florida'ya getirilen kutulardakilerin Başkanlık Kütüphanesi'nin bir parçası olmasının planlandığını söyledi.

BAKMADAN GEÇME
Zelenskiy
HABER

Zelenskiy'i küçük düşüren Trump'a, bir tek o lider sahip çıktı

"ADALET YENİDEN TESİS EDİLECEK"

FBI'ın baskınını "siyasi bir rakibe yapılan ve belli ki pek de işe yaramayan bir saldırı" olarak tanımlayan Trump, "Ülkemizde adalet artık yeniden tesis edilecek." ifadesini kullandı.

FBI, Ağustos 2022'de Trump'ın Florida'daki malikanesi Mar-a-Lago'da hakim kararıyla arama yapmıştı. Trump'ın gizli belgeleri yanlış kullandığı ve yetkililerin bu belgeleri geri alma çabalarını engellediği iddialarına ilişkin soruşturma yürüten FBI, bu kapsamda malikaneden, içerisinde çeşitli materyallerin bulunduğu 33 kutuya el koymuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.