Yangınların ardı arkası kesilmiyor: Rusya'da petrol tesisinde yangın çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Rusya’da son zamanlarda petrol depolama tesislerinde çıkan yangınlara bir yenisi daha eklendi. Son olarak, ülkenin Krasnodar bölgesindeki bir petrol tesisinde yangın çıktı. Can kaybı olmazken, yangının insansız hava aracı saldırısı sonucu çıktığı tahmin ediliyor.

Rusya'nın güneyindeki Krasnodar bölgesindeki Ilsky petrol tesisinde gece saatlerinde yangın çıktı.

Tanklardan birinin alev aldığı ve yangının 400 metrekarelik bir alanda etkili olduğu bilgisi Krasnodar Valisi Veniamin Kondradyev tarafından sosyal medya üzerinden açıklandı.

Can kaybının yaşanmadığı yangında, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ekipleri alevleri diğer tanklara sıçramadan kontrol altına aldı.

İHA SALDIRILARINDAN ŞÜPHELENİLİYOR

İhlas Haber Ajansı’nın yerel acil servis kurumundan bir kaynağa dayandırdığı haberde, yangının rafineriye insansız hava aracı (İHA) ile gerçekleştirilen saldırı sonrası çıktığı belirtildi.

Bir gün öncesinde Krasnodar bölgesindeki Volna köyünde bulunan bir petrol depolama tesisi de alevlere teslim oldu.

Geçtiğimiz cumartesi günü ise Kırım Yarımadasındaki liman kenti Sivastopol'de bulunan bir petrol depolama tesisinde yangın çıkmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...