Yeni Zelanda’da yangın faciası: Pansiyonu bir anda alevler sardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Yeni Zelanda’da inşaat işçileri, hastane çalışanları ve küçük suçlardan hüküm giymiş kişilerin bulunduğu bir pansiyonu bir anda alevler sardı. Pansiyon koridorlarının alevler ve dumanlarla kaplandığını gören insanlar panik içinde kaçışarak camlardan atladı. Orada bulunan bazı konuklar o kadar şanslı değildi.

Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da bir pansiyonda yangın çıktı.

Pansiyonda inşaat işçileri, hastane çalışanları ve küçük suçlardan hüküm giymiş kişiler kalıyordu.

İhlas Haber Ajansı, çatı çökmesi sonucu çok fazla moloz yığını olduğunu ve o bölgede 6 kişinin yerinin tespit edildiğini aktardı.

Yangın anında pansiyonda bulunan görgü tanıklarından bazıları, “oda kapısının altından dumanın içeri girdiğini, kapıyı açtıklarında koridorun dumanlarla kaplanmış olduğunu ve camdan atlamaktan başka çarelerinin olmadığını” ifade etti.

Yaşanan olayın korkunç ve trajik olduğunu belirten yetkililer, geniş çaplı soruşturmaların yürütülmesi sözünü verirken şu an önceliklerinin yangınla mücadele etmek olduğunu belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...