Yolcunun elinden kaçan yılan trende paniğe yol açtı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Yolcunun elinden kaçan yılan trende paniğe yol açtı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

İngiltere'de Londra-Sheffield seferini yapan yolcu treninde kayıp yılan paniğe sebep oldu.

İngiltere’de Londra-Sheffield seferini yapan yolcu treninde yılan paniği yaşandı. Yolculardan Chris Fidler (47) olayı şöyle anlattı: “Koltuğa oturduğumda gözlerime inanamadım: Genç bir kız, elindeki yılanla oynuyordu. Kız sakin görünüyordu ve yılanın güvenli olduğuna dair bana güvence verdi. Ama aniden yılan iki koltuk arasına girdi ve gözden kayboldu.

TRENDE YILAN PANİĞİ

Bunun üzerine trende büyük panik yaşandı.” Yılan, uzun süren arayış sonrasında East Midlands Demiryolu şirketi müşteri hizmetleri amiri James Noble tarafından yakalandı. Noble, “Telefonu ilk aldığımda bunun bir şaka olduğunu zannettim. Koltuğu geri çekip elimi soktuğumda ne bekleyeceğimden emin değildim ama yılanın zehirli olmadığı söylendi. Daha önce de yılanlarla uğraşmıştım ama bir trende başı boş dolaşan bir yılanı hiç görmemiştim” diye konuştu. Yılan sahibine iade edildi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...