Yunan adaları cayır cayır yanıyor! Bölge tamamen alevlere teslim oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunan adaları cayır cayır yanıyor! Bölge tamamen alevlere teslim oldu

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'da bir hafta önce başlayan orman yangınları kontrolsüz şekilde yayılmaya devam ediyor. Yunanistan'ın Korfu Adası'nda da orman yangını çıktı.

Rodos Adası'nda bir hafta önce başlayan orman yangını kontrolsüz şekilde yayılmaya devam ediyor. Yunanistan'ın Korfu Adası'nda da orman yangını çıktı. Yunanistan İtfaiye Teşkilatından yapılan açıklamada, akşam saatlerinde başlayan yangın sebebiyle 12 yerleşim biriminin boşaltıldı. 

Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; yangından etkilenen bölgelerde kalan turistlerin Kasiopi köyüne götürüldükleri kaydedildi. Kuzey Korfu Belediye Başkanı Yorgos Mahimaris, Yunan Devlet Ajansı AMNA'ya, "Zor bir durum, yangın Megulas bölgesinde ilk evlere ulaştı." dedi.

YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILDI

Dün akşam saatlerinde Mora'nın kuzeyinde bulunan Egio kasabası yakınlarında çıkan orman yangını sebebiyle de tedbir amaçlı bazı yerleşim birimlerinin boşaltıldı. Yetkililer, dün Yunanistan genelinde 82 orman yangınının çıktığı bilgisini paylaştı. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...