Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali Bey söz verdi

Vali Bey söz verdi

EĞİTİM Haberleri

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kent genelinde incelemeler sırasında meyve bahçesinde günlük yevmiyeci olarak çalışan lise çağındaki Ayşenur Göktaş ile eğitim konusunda sohbet etti.

Genç kız, ailesinin maddi imkânsızlıklar sebebiyle kendisini okula gönderemediğini gözyaşları içinde Vali Aydoğdu’ya anlattı. Vali Aydoğdu, Göktaş’a “Sen okuyacaksın. Bizim önceliğimiz sizlersiniz, sizlerin okuması lazım” diye cevap verdi. Bu sözler karşısında genç kız sevinç gözyaşlarına hâkim olamadı. Aydoğdu, yapılması gerekenler için ilgili mecralara talimat verdi. Ayşenur'un annesi Gülgün Göktaş da kızının tekrar eğitimine devam etmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek “İmkânımız yoktu, kızımı okutamadım. Köyümüzde kızım gibi okuyamayan kızlarımız var. Vali Bey söz verdi, inşallah kızım okuluna tekrar devam edecek” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...