Gazetemize eğitim ödülü: Yılın Eğitim Gazetecisi Mahmut Özay

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gazetemize eğitim ödülü: Yılın Eğitim Gazetecisi Mahmut Özay

EĞİTİM Haberleri

'Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu. Araştırmaları ve özel haberleriyle gündeme yön veren gazetemizin Eğitim Editörü Mahmut Özay "Yılın Eğitim Gazetecisi" ödülüne layık görüldü.

Artı Eğitim dergisi ve ‘egitimtercihi.com’ tarafından düzenlenen, eğitim dünyasından yönetici ve kurumların ödüllendirildiği 9’uncu Yılın Eğitimde Başarı Ödüllerinde Türkiye gazetesi eğitim editörü Mahmut Özay, eğitim sektörünün duayenlerinin oy birliğiyle ‘Eğitim gündemini belirleyen, medya etik değerlerine bağlı, nitelikli, ilkeli, objektif ve tarafsız habercilik’ yaptığı gerekçesiyle 'Yılın Eğitim Gazetecisi  Ödülü'ne layık görüldü.

Wyndham Grand Levent Otel’de gerçekleştirilen tören Artı Eğitim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaçmaz’ın konuşmasıyla başladı. Törende, eğitim dünyasının aktörlerinin daha sık bir araya gelerek problemlerini tartışması gerektiği vurgulandı. 17 kategoride ödüllerin verildiği törende Özay, Türkiye gazetesi ve İhlas Holding’in eğitime özel bir önem verdiğini anlatarak “Gazete olarak eğitimi, eksisi ve artısıyla manşetlerimize taşıyarak karar vericilerin harekete geçmesi için büyük bir çaba içindeyiz. Güzelliklerin daha da çok artması için çalışıyoruz. Bu yolculuğun ödüllendirilmesi oldukça kıymetli. Memleketin bütün öğretmenleri adına bu ödülü alıyorum” dedi.

Yılın Öğretmeni Ödülü ise Ordu Ünye’de Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan İngilizce öğretmeni Muhammet Aydın’a verildi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...