Milli Eğitim Bakanı Özer'den öğretmen ataması ve engelli kontenjanı açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milli Eğitim Bakanı Özer'den öğretmen ataması ve engelli kontenjanı açıklaması

EĞİTİM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Özer, 45 bin öğretmen atamasının ardından ek atamaya ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Özer aynı zamanda engelli öğretmen atamalarına ilişkin konuştu.

Son Dakika: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 45 bin öğretmen atamasının ardından ek atamaya ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Özer aynı zamanda atanamayan engelli öğretmenlerin hepsinin atamasının yapılacağını söyledi.

Kanal 7 canlı yayınında konuşan Bakan Özer'in açıklaması şu şekilde:

"ÖĞRETMENE DAHA FAZLA YATIRIM YAPACAĞIZ"

Türkiye Yüzyılı'nda; değerlerini, Türkiye'nin dünyadaki anlamını içselleştirmiş, dünyaya farklı şeyler söyleyebilen, merhametin de kardeşliğin de doğaya saygının da örneklerinin toplumda yeşermesine katkı verecek genç nesille ilgili her türlü çalışmaya ağırlık vereceğiz. Öğretmene daha fazla yatırım yapacağız.

ENGELLİ ÖĞRETMENLERİN HEPSİNİ ATADIK

3500'le yola çıktık, sonra o atamada Sayın Cumhurbaşkanımız ilave müjde verdi. Başvurusunu yapıp da atanamayan engelli öğretmenlerimizin hepsini atayacağız dedi. Onları da atadık. Biz başvuru açmadığımız için atanamayan 234 öğretmen kalmış. Onların da atamasını yaptık.

ÖĞRETMENLERE EK ATAMA GELECEK Mİ?

Tek seferde 45 bin öğretmen atama yaptık. Atama yine olur. Şu süreçler nihayetlensin, yine ilave atamalarla o arkadaşlarımızı eğitim sistemimize dahil etmekten büyük memnuniyet duyacağız."

Kaynak: Haber 7

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...