EVDE BAKIM MAAŞLARI 2023 ne kadar oldu? Evde bakım maaş ödeme tarihleri!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EVDE BAKIM MAAŞLARI 2023 ne kadar oldu? Evde bakım maaş ödeme tarihleri!

Ekonomi Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak yatırılan evde bakım maaşları hakkında vatandaşlar arama motorlarında araştırma yapıyorlar. Vatandaşlar arama motorlarında “2023 evde bakım maaşları ne kadar oldu? Evde bakım maaş ödemeleri ne zaman olacak sorularının cevaplarını araştırıyorlar. İşte o detaylar…

2023 evde bakım maaşları ile ilgili vatandaşlar pek çok konuyu merak ediyorlar. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak verilen evde bakım maaş ödemeleri ile ilgili arama motorlarında “2023 evde bakım maaşları ne kadar oldu? Evde bakım maaş ödeme tarih ne zaman?” gibi sorular araştırılmaya başlandı. Evde bakım maaşı hane halkında kişi başına düşen 3’te 2’sini geçmemektedir. Evde bakım maaşından bakıma muhtaç engelliler doğrudan faydalanabiliyorlar. 6 aylık enflasyon oranlarının açıklaması ile vatandaşlar “2023 evde bakım maaşları ne kadar oldu? Evde bakım maaş ödeme tarihleri ne zaman oldu?” sorusunun yanıtını arıyorlar. İşte, evde bakım maaş ödeme tarihleri ve evde bakım maaşına dair merak edilenler…

EVDE BAKIM MAAŞLARI 2023 ne kadar oldu? Evde bakım maaş ödeme tarihleri!

2023 EVDE BAKIM MAAŞLARI NE KADAR OLDU?

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerini açıklaması ile vatandaşlar 2023 evde bakım maaşlarını merak etmeye başladılar. Enflasyon verilerinin açıklanması ile memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zamda belli oldu. Memur maaşları ve emekli memur aylıkları temmuz ayında yüzde 17,55, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıkları ise yüzde 19,77 oranında artacak.

Temmuz 2023’den itibaren evde bakım maaşlarının 5 bin 97 lira olması bekleniliyor.

EVDE BAKIM MAAŞLARI 2023 ne kadar oldu? Evde bakım maaş ödeme tarihleri!

EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Temmuz ayı evde bakım maaşları henüz yatırılmadı. Ödemelerin ne zaman yapılacağı ilgili bilgi verildiğinde haberimizden öğrenebilirsiniz. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri tarafından her ayın 15'i ile 31'i arasında ödeniyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...