Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Alanya'da 'bereket'li toplantı

Alanya'da 'bereket'li toplantı
Fotoğraf Başlığı Alanya'da 'bereket'li toplanti

Bereket Döner, Bereketli Buluşmalar 2 adı altında, franchise işletmecileri ile Alanya'da bir araya geldi.

Kaydet
a- | +A

3 gün süren toplantı ve seminerlerde Bereket Dönerin bugünü ve yarını değerlendirildi. 2015 yılı için konulan 100 mağaza hedefine ulaşacak olma gururu bayiler ile paylaşıldı ve 2019 hedef 300 restoran için atılacak adımlar anlatıldı.

Toplantıda Bereket Döner Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin TAŞKIRAN 30 yılı aşan tecrübesi ile bir eğitim sunumu yaptı. Bereket Döner Yönetim Kurulu Üyesi Fatih TAŞKIRAN ve Bereket DÖNER CEO'su Nezif EMEK, Bereket Dönerin 1988'den başlayan yolculuğu ile 2023 hedefleri ile ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

Ayrıca Bereketli Paylaşımlar adı altında franchise işletmecileri tecrübelerini paylaştığı ve başarı hikayelerini anlattığı bir oturum da yapıldı.

Alanya'da 'bereket'li toplantı
Başlık ResmiAlanya'da 'bereket'li toplantı

Programda dönerin ve restoran işletmeciliği enine boyuna, alanında uzman panelistler tarafından tartışıldığı iki büyük panelde yapıldı. Program 3. Günün sonunda Yönetim Danışmanı ve İletişim Uzmanı Dr. Şaban KIZILDAĞ' ın keyifli ve öğretici sunumu ''Mazeret Yok'' ile sona erdi.

Alanya'da 'bereket'li toplantı
Başlık ResmiAlanya'da 'bereket'li toplantı

Alanya'da 'bereket'li toplantı
Başlık ResmiAlanya'da 'bereket'li toplantı

Alanya'da 'bereket'li toplantı
Başlık ResmiAlanya'da 'bereket'li toplantı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.