Altında yeni rekor mu geliyor? İslam Memiş’ten dikkat çeken açıklamalar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altında yeni rekor mu geliyor? İslam Memiş’ten dikkat çeken açıklamalar

Ekonomi Haberleri

Küresel bankacılık krizi endişeleri altın olan talebi arttırırken uluslararası piyasalarda ons altın 1.993 dolara kadar çıktı. Altındaki yükseliş iç piyasada zirveyi gördü. Bugün itibariyle gram altın 1.215 liradan işlem görüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş kurlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Peki, altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte 20 Mart 2023 güncel altın fiyatları…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altındaki yükselişi değerlendirirken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş, piyasalardaki diğer gelişmelere dair öngörülerini de sıraladı. Altın yatırımcılarına uyarı yaptı. Peki, altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte 20 Mart 2023 güncel altın fiyatları…

Altında yeni rekor mu geliyor? İslam Memiş’ten dikkat çeken açıklamalar

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ?

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, şunları söyledi:

"22 Mart'ta Amerika Merkez Bankası FED'in faiz kararı açıklanacak, muhtemelen 25 baz puanlık bir faiz arttırımıyla tekrar yoluna devam eden bir FED var. Ancak 50 baz puanlık bir beklenti vardı, bu bankacılık kriziyle alakalı haber akışları FED'i biraz daha frenlemesine neden olduğunu tahmin ediyorum. O yüzden 50 baz puan değil de 25 baz puanlık bir faiz arttırımı gündeme gelebilir. Önemli olan Amerika Merkez Bankası hazirandan sonra biraz daha kenara çekilebilir. Bu faiz arttırımlarını geciktirebilir ve 2024 yılının ilk çeyreğiyle alakalı tekrar faiz indirimlerine gideceği beklentisi var. Bu da altın fiyatlarının önünü açacak faktörler arasında."

İslam Memiş, bu değerlendirmesinin ardından gram altındaki dikkat çeken hareketliliği yorumladı, sonunda o cümleyi kurdu. 

İslam Memiş, gram altında yaşanan yükselişlere dair Twitter hesabından yeni bir değerlendirme yaptı. Memiş, "Gram altın serbest piyasalarda 1.200 lirayı gördü. Yani, artık altın yükseliş trendine girdi diyebilirim. Yeni rekorlar kapıda"

NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

Altında yeni rekor mu geliyor? İslam Memiş’ten dikkat çeken açıklamalar

20 MART 2023 ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış: 1.207,50

Gram altın satış: 1.207,66

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış: 1.984,00

Çeyrek altın satış: 2.006,00

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış: 3.967,00

Yarım altın satış: 4.013,00

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış: 7.910,00

Tam altın satış: 7.995,00

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış: 8.140,00

Cumhuriyet altını satış: 8.262,00

ATA ALTIN NE KADAR?

Ata altın alış: 8.092,00

Ata altın satış: 8.200,00

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...