Arap iş insanları konuta geliyor

Arap iş insanları konuta geliyor

EKONOMİ Haberleri

Türk ve Arap Ülkeleri İş Birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, 16. Türk-Arap İş Birliği Zirvesi’nde 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti’nden binlerce yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak.

16. Türk-Arap İş Birliği Zirvesi çatısı altında 7.Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari, Mobilya Fuarı, İş Birliği Organizasyonu ve 4.Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı, İş Birliği Organizasyonu eş zamanlı olarak 26-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da bir otelde düzenlenecek. TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar “Türkiye güvenli bir liman. Bu yüzden Arap yatırımcılar Türkiye’den firmalarla birlikte iş yapmak ve yatırım yapmak istiyorlar. Özellikle gayrimenkulle çok ilgililer. Bu yılki fuar organizasyonumuz Türkiye’ye ciddi bir ekonomik katkı sağlayacak. Türk ekonomisine can suyu olacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...