Az masrafla tatile çıkmak isteyenlere son fırsat! Türk Hava Yolları yüzde 20 aile indirimi yapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Az masrafla tatile çıkmak isteyenlere son fırsat! Türk Hava Yolları yüzde 20 aile indirimi yapacak

Ekonomi Haberleri

Tatil masraflarını bütçesine en uygun hale getirmek isteyenler için Türk Hava Yolları’ndan kampanya duyurusu geldi. Aile üyeleriyle yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim fırsatı başladı...

Ailesiyle birlikte tatile çıkmak isteyenler yolculuk masraflarını azaltabilecek çözümler arıyor. Daha düşük maliyetle tatil yapmanın keyfini çıkarmak isteyenlere Türk Hava Yolları’ndan önemli bir duyuru geldi. Dev hava yolu şirketinin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre yurt içi uçuşlarda geçerli aile indirimi kampanyası başladı.

Türk Hava Yolları’nda yurt içi rotaları aile saadetiyle birlikte keşfetmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuldu. Tatile çıkmadan önce uçak biletini indirimli olarak satın almak isteyenler Türk Hava Yolları’nın bu kampanyasına büyük ilgi gösteriyor. Şirketin kurumsal internet sitesindeki kampanya duyurusunda yurt içi rotalarda uçak biletinde yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı. 

THY UÇAK BİLETİ YÜZDE 20 AİLE İNDİRİMİ 

Türk Hava Yolları’ndan yüzde 20 indirimli uçak bileti almak için 3 kişi ve üzeri aile üyeleriyle birlikte yolculuk yapmak gerekiyor. Şirketin açıkladığı kampanya şartlarında biletin satın alma ve kullanma tarihleri belli oldu. Buna göre Türk Hava Yolları yüzde 20 aile indirimiyle bilet almak için son tarih 11 Nisan 2023 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar 3 veya daha fazla aile üyesine uçak bileti alan müşteriler, 13 Nisan 2023 tarihine kadar Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla uçacak. 

THY AİLE İNDİRİMİ KAMPANYASININ ŞARTLARI

Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesindeki bilgilere göre yüzde 20 aile indirimi kampanyasında biletleme dönemi 11 Nisan 2023’e kadar tutuldu. Kampanya tüm yurt içi, tek yön veya gidiş dönüş Ekonomi Kabin uçuşlarda geçerli olup U, W, P, V, L ve T sınıfları hariç tutuldu. Kampanya kapsamında aynı rezervasyon kaydında olan tüm yolcuların aynı soyadı taşıması halinde yüzde 20 indirim geçerli olacak. Bu yüzden çift soyadına sahip kişilerin rezervasyon sırasında soyadı kısmına beraber seyahat edeceği ailesine ait soyadını girmesi gerekiyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...